Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisiyle nişanlandığını görmek

Rüyada sevgilisiyle nişanlandığını görmek

Rüyada sevgilisiyle nişanlandığını görmek hararetli olayların meydana geleceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle nişanlandığını gördüyseniz:

  • Olan bitene üzülmek yerine, ileriye bakılması gerekiyor.

Rüyada eski sevgilinizin nişanlandığını görmek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, makbul olan mallar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilini nişanlı görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi nişanlanırken görmek borçlanıp, hasta olacağına, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini nişanlanırken görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine yorulur.

Rüyada sevgilisinin nişanlandığını görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, helal rızka sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle nişanlandığını görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin nişanlanmasını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, geçim derdinin olmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments