Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisiyle konuşmak

Rüyada sevgilisiyle konuşmak

Rüyada sevgilisiyle konuşmak zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilisiyle konuşmak gördüyseniz:

  • Geçmiş sorunları büyütmek değil, izlerini dahi ortadan kaldırmak için çaba harcamakta fayda vardır.

Rüyada sevgilisiyle konuşmak çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden konuşmak huzurlu günlerin uzaklaşacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin annesiyle konuşmak gelirinin çoğalacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle konuşmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilinin annesiyle konuşmak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, ekmeğine leke süreceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle yüz yüze konuşmak büyük sıkıntıları olmayacağına, kariyerinin yükseleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin babasıyla konuşmak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments