Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin babasıyla konuşmak

Rüyada sevgilinin babasıyla konuşmak

Rüyada sevgilinin babasıyla konuşmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin babasıyla konuşmak gördüyseniz:

  • Aynı tempoda çalışırsanız beklentileriniz yerine gelebilir.

Rüyada sevgilinin babasıyla konuşmak ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, büyük tartışmalara gireceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin babasıyla telefonda konuşmak işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin babasıyla konuşmak çevresindekilerle arasının açılacağına, iyileşeceğine, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine rivayet eder.

Rüyada vefat etmiş babayla konuşmak şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, parasal krizler yaşanacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş olan babayla konuşmak hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş babasıyla telefonda konuşmak endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada vefat eden babayla konuşmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına yorulur.

Rüyada babasıyla telefonda konuşmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments