Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliden başkasıyla evlenmek

Rüyada sevgiliden başkasıyla evlenmek

Rüyada sevgiliden başkasıyla evlenmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, huzursuz olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliden başkasıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi doğru değerlendirebilirseniz bir sonraki adımda neler yapacağınızı daha kolay kavrayabilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinizin evlendiğini görmek kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgilisiyle evlenmek kime gideceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, iş için gurbete gidileceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle evlenmek çok hayırlı ve güzel haberler alacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Rüyada ayrıldıgın sevgiliyle evlenmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, çok hayırlı işlere girileceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinden başkasıyla evlenmek düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilinin başkasıyla evlendiğini duymak inancından sapacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilini evlendiğini görmek kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments