Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin yüzük aldığını görmek

Rüyada sevgilisinin yüzük aldığını görmek

Rüyada sevgilisinin yüzük aldığını görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, sağlıklı ve zinde olacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisinin yüzük aldığını gördüyseniz:

  • Unutmayın, başka taraflarda işler kötü giderken insanın her zaman yaslanabileceği sağlam duvar, yakın dostlarıdır.

Rüyada sevgilisinin yüzük aldığını görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada tek taş yüzük aldığını görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına delalet eder.

Rüyada altın yüzük aldığını görmek işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzük satın aldığını görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine delalet eder.

Rüyada birinin yüzük aldığını görmek ailesi ile mutlu olacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına inanılır.

Rüyada birinin sana yüzük aldığını görmek kazancını doğru şekilde kullanacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına tabir olunur.

Rüyada erkek parmağinda altin yüzük görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, hayata küseceğine alamet eder.

Rüyada gümüş yüzük aldığını görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments