Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin evlendiğini görmek

Rüyada sevgilisinin evlendiğini görmek

Rüyada sevgilisinin evlendiğini görmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin evlendiğini gördüyseniz:

  • Ufak tefek paralar elinize geçebilir veya ek gelirler ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgilini evlendiğini görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinizin evlendiğini görmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin başkasiyla evlendiğini görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi evlendiğini görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin arkadaşınla evlendiğini görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, hane içine ay doğacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle evlenmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla evlendiğini görmek deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisini evlendiğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments