Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin evine gitmek

Rüyada sevgilisinin evine gitmek

Rüyada sevgilisinin evine gitmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, güç ve kudret kazanacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine delalettir.

Rüyada sevgilisinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlere katılımınız arttıkça farklı konulardaki ilerlemenizde hızlanabilir veya önünüzde farklı olanaklar oluşabilir.

Rüyada sevgilinin evine gitmek ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin annesinin evine gitmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, işine dört elle sarılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgili evine gitmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisinin evine gitmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada sevgilisinin evine gitmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, şifaya kavuşacağına, dertlerinin unutulacağına yorulur.

Rüyada sevgilini evine gitmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine alamet eder.

Rüyada ayrıldığın sevgilinin evine gitmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin adamın evine gitmek rahat bir hayata başlayacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments