Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini evine gitmek

Rüyada sevgilini evine gitmek

Rüyada sevgilini evine gitmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, elinin de bollaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilini evine gitmek gördüyseniz:

  • Veya duygularınızı benliğinizden ayırmakta güçlük çekebilirsiniz.

Rüyada eski sevgili evine gitmek hedeflerini tutturacağına, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin evine gitmek karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, para ve zaman ayıracağına delalet eder.

Rüyada ayrıldığın sevgilinin evine gitmek yeni bir ortama girileceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, emeklerinin heba olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin annesinin evine gitmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisinin evine gitmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisinin evine gitmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilini evine gitmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin insanın evine gitmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, işlerini hafifleteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments