Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğun kişinin evine geldiğini görmek

Rüyada küs olduğun kişinin evine geldiğini görmek

Rüyada küs olduğun kişinin evine geldiğini görmek keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yaşamını kolaylaştıracağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada küs olduğun kişinin evine geldiğini gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlar ya da rekabet pişmanlık duyabileceğiniz ani tepkilere yol açabilir.

Rüyada küs olduğun kişinin evine geldiğini görmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğun birinin evine geldiğini görmek aile saadetinin artacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada küs olduğu birinin evine geldiğini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küstüğün kişinin evine gitmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, aile hayatının bozulacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada küs olduğu kişinin evine gitmek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğun kişinin evine gitmek daha lüks bir hayat yaşayacağına, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin evine geldiğini görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğumuz kişiyi görmek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, şifaya ve çarelere kavuşacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments