Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini nişanlı görmek

Rüyada sevgilisini nişanlı görmek

Rüyada sevgilisini nişanlı görmek hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına delalettir.

Rüyada sevgilisini nişanlı gördüyseniz:

  • Bazı karışıklıklar normalinden daha duygusal platformlar yaratabilir.

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlandığını görmek iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlanmak çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliyi nişanlı görmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin nişanlanmasını görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, daha güçlü bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada nişanlının eski sevgilisini görmek Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını görmek belalardan korunacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını duymak yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini nişanlanırken görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, mali gücünü yitireceğine, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments