Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisiyle evli olduğunu görmek

Rüyada sevgilisiyle evli olduğunu görmek

Rüyada sevgilisiyle evli olduğunu görmek kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına delalettir.

Rüyada sevgilisiyle evli olduğunu gördüyseniz:

  • Hangi konularda verimli olabileceğinizi düşünüyorsanız o alana yönelin.

Rüyada sevgilisinin evli olduğunu görmek uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada evli biriyle sevgili olmak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle evli olmak elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine işaret eder.

Rüyada sevgilinin evli olduğunu görmek her daim bereketli işler yapacağına, kazancın gittikçe artacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli erkekle sevgili olmak zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin başkasıyla evli olduğunu görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle evli olmak zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, huzurlu günler görüleceğine, koltuğunun yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliyken eski sevgiliyi görmek kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments