Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin evli olduğunu öğrenmek

Rüyada sevgilinin evli olduğunu öğrenmek

Rüyada sevgilinin evli olduğunu öğrenmek işinde bol kazanç elde edeceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, kafasının rahatlayacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin evli olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada sevgilinin evli olduğunu öğrenmek hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin evli olduğunu öğrenmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli olduğunu öğrenmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına rivayet eder.

Rüyada bekar birinin evli olduğunu öğrenmek beklediği haberin gelmeyeceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada eşinin evli olduğunu öğrenmek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yalan söylediğini öğrenmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin hamile olduğunu öğrenmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, muradın olacağına, işlerin günden güne daha da artacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin aldattığını öğrenmek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments