Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden kırmızı gül almak

Rüyada eski sevgiliden kırmızı gül almak

Rüyada eski sevgiliden kırmızı gül almak görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliden kırmızı gül almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, evinizi veya kariyerinizi ilgilendiren konularda olumsuz gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada eski sevgiliden kırmızı gül almak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine yorulur.

Rüyada sevgilisinden kırmızı gül almak maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, özlem gidereceğine delalettir.

Rüyada sevgiliye kırmızı gül vermek bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliden kırmızı gül almak yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, onunla mutlu bir yuva kuracağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi gülerken görmek problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisini gülerken görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi gülerek görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliye gül vermek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments