Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı gül vermek

Rüyada kırmızı gül vermek

Rüyada kırmızı gül vermek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı gül vermek gördüyseniz:

  • Yakınlarınızı kırmadan önce iyi düşünün.

Rüyada kırmızı sarı gül görmek kendisini işine vereceğine, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada kırmızı gül hediye etmek insanlardan takdir toplayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı gül buketi görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada solmuş kırmızı gül görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı gül toplamak rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı buket gül görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada yapma kırmızı gül görmek stresini atacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına delalettir.

Rüyada birisinden kırmızı gül almak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments