Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı gül aldığını görmek

Rüyada kırmızı gül aldığını görmek

Rüyada kırmızı gül aldığını görmek ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına yorulur.

Rüyada kırmızı gül aldığını gördüyseniz:

  • Hemen hemen her istediğinizi yapabileceksiniz.

Rüyada birinden kırmızı gül aldığını görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, herhangi bir zarara uğranmayacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı gül aldığını görmek kendini dinine daha fazla vereceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gül aldığını görmek arif kimselerden sayılacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, işlerin ters gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden gül aldığını görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada pembe gül aldığını görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, mutlu olacağına ve güleceğine delalettir.

Rüyada sarı gül aldığını görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden beyaz gül aldığını görmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz gül aldığını görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments