Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinizin başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada sevgilinizin başkasıyla evlendiğini görmek

Rüyada sevgilinizin başkasıyla evlendiğini görmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, yüzünün de yerlere düşeceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, iyiliğe ve güzelliğe, hasretliğin biteceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinizin başkasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Maddi açıdan hassassınız.

Rüyada eski sevgili evlenmek sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinizin evlendiğini görmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliden başkasıyla evlenmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinden başkasıyla evlenmek hayırlı kapılara ulaşacağına, kazanç kapılarının açılacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin arkadaşınla evlendiğini görmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, güvensizliğini yeneceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının sevgilisiyle evlenmek isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, güzel bir hayat geçireceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisiyle evlenmek ticarette zarar edeceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments