Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinden başkasıyla evlenmek

Rüyada sevgilisinden başkasıyla evlenmek

Rüyada sevgilisinden başkasıyla evlenmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, kurtuluşa ereceğine inanılır.

Rüyada sevgilisinden başkasıyla evlenmek gördüyseniz:

  • Ciddi konulardan uzak durun.

Rüyada sevgilisinin başka biriyle evlendiğini görmek gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle evlendiğini görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına işarettir.

Rüyada sevgiliden başkasıyla evlenmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, yeni bir ortama gireceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle gizlice evlenmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin evlendiğini görmek kalbini tekrar hayata açacağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgili evlendiğini görmek hayatın temposunun yükseleceğine, rahatsızlık vereceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinizin evlendiğini görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisiyle evlenmek büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments