Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini zor durumda görmek

Rüyada kendini zor durumda görmek

Rüyada kendini zor durumda görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada kendini zor durumda gördüyseniz:

  • Yalnız kalabilirsiniz veya siz yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada kardeşini zor durumda görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının zor durumda olduğunu görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin zor durumda olduğunu görmek yani babasına benzeyeceğine, hayırlı bir evlat olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada zor durumda kalmak böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, kendisiyle de gururlanacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birini zor durumda görmek parasal krizler yaşanacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine yorulur.

Rüyada birini zor durumda görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin zor durumda olduğunu görmek ona kavuşacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi zor durumda görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments