Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinde yüzük görmek

Rüyada sevgilisinde yüzük görmek

Rüyada sevgilisinde yüzük görmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinde yüzük gördüyseniz:

  • Her konuda biraz çekimser davranmanız faydalı olabilir.

Rüyada eski sevgiliye yüzük takmak büyük kazançlar sağlayacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüğünü görmek rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin yüzük taktıgını görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliden gümüş yüzük almak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yüzük takmak büyük sorunların çözüme kavuşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, zor zamanların böylece geride kalacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliden tek taş yüzük almak aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle yüzük takmak sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden yüzük almak sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments