Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abin olduğunu görmek

Rüyada abin olduğunu görmek

Rüyada abin olduğunu görmek evlerin ayrılacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kişinin afiyette olacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına, şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada abin olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı işler sonuçlanabilir veya bazı işlerle ilgili haberler alabilirsiniz.

Rüyada öz abiyle kavga etmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, sıkıntının günden güne artacağına inanılır.

Rüyada büyük abi görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada abiyi sevgili olarak görmek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada abiyi kızgın görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada abiyle sevgili olmak işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada abi ve dayı görmek önünü açacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, fedakârlıklar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada baba abi görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına tabir olunur.

Rüyada abi ve erkek kardeş görmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments