Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin bir abiyi görmek

Rüyada sevdiğin bir abiyi görmek

Rüyada sevdiğin bir abiyi görmek güzel günlerin kapıda olacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, azla yetinmek zorunda kalmayacağına, kötüyse düzeleceğine, gösterilen sabrın tükeneceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, bol nimete kavuşacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin bir abiyi gördüyseniz:

  • Genelde parasal olayları fazla önemsemeniz doğaldır.

Rüyada sevdiğin bir abiyi görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, sevinçli bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abi evlenmek dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, yıkılacağına, dileklerin sorunsuzca yerine geleceği rivayet etmektedir.

Rüyada abiyi asker görmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abi dövmek ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına alamet eder.

Rüyada abiyle öpüşmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada anne abi görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, zamandan da kar edeceğine delalettir.

Rüyada anne ve abiyi görmek var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada abla ve abi görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments