Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının telefonunu karıştırmak

Rüyada başkasının telefonunu karıştırmak

Rüyada başkasının telefonunu karıştırmak daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, ticaret sektörüne atılacağına, tabiri caizse can bulacağına, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, yolunun açılacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının telefonunu karıştırmak gördüyseniz:

  • Rekebet ortamları yeteneklerinizi, tecrübenizi veya bilginizi gösterme şansı sunabilir.

Rüyada telefon karıştırmak geçimini daha rahat sağlayacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin telefonunu karıştırmak çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, istediği oranda da eğleneceğine delalet eder.

Rüyada telefonu karıştırmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının telefonunu karıştırmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin telefonunu karıştırmak mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu karıştırmak kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin telefonunu karıştırmak karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada tuvaleti karıştırmak sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments