Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin saçını kısa görmek

Rüyada sevgilinin saçını kısa görmek

Rüyada sevgilinin saçını kısa görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, fakirlik yaşayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bolluğun sürekli olacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin saçını kısa gördüyseniz:

  • Size öğretecekleri olan kişilerle bir araya gelebilir veya seyahatler esnasında yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada sevgiliyi kısa saçlı görmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin saçını kısa görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, markasını duyuracağına, onun istediği yoldan gideceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin boyunu kısa görmek kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, hidayete ereceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi kısa boylu görmek bir sebeple sıkıntı çekeceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine işarettir.

Rüyada birinin saçını kısa görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına rivayet eder.

Rüyada saçını olduğundan kısa görmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı kısaltmak çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına alamet eder.

Rüyada kendi saçını kısa görmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments