Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı kısaltmak

Rüyada saçı kısaltmak

Rüyada saçı kısaltmak buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçı kısaltmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik değişiklikler veya gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada kısa ve kıvırcık saç görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada uzun saçlı birini kısa saçlı görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçı kısa olmak hasta ise iyileşeceğine, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada saçları kısacık kesmek maddi konularda zayıf düşeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine yorulur.

Rüyada eşinin saçını kısa görmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına delalettir.

Rüyada saçı kısa kestirmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kısa saçın uzamasını görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin saçını kısa görmek istenmeyen bir yolculuğa, büyük paralar kazanacağına, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments