Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin saçını çekmek

Rüyada sevgilinin saçını çekmek

Rüyada sevgilinin saçını çekmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, özel hayatının renkleneceğine, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin saçını çekmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin yeteneklerini idealize etmeden önce, gerçek potansiyellerine göre değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada sevgilinin saçını çekmek süzüleceğine, ağlayacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyle halay çekmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çekmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle halay çekmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin fotoğrafını çekmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin fotoğrafını çekmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle fotoğraf çekmek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine yorulur.

Rüyada saç çekmek görmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments