Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini kendi evinde görmek

Rüyada sevgilini kendi evinde görmek

Rüyada sevgilini kendi evinde görmek borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, dayanışma içinde kalacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine delalettir.

Rüyada sevgilini kendi evinde gördüyseniz:

  • İletişim kopukluğu ilişkilere zarar veriyor.

Rüyada sevgilinin evinde yemek yemek düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilisini evinde görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına alamet eder.

Rüyada eski sevgili evine gitmek kişinin rahat bir nefes alacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin evine gitmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini evine gitmek hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayrıldığın sevgilinin evine gitmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin evinde olduğunu görmek maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilinin evine gelmesini görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kafasının rahatlayacağına, gönlünün rahata ereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments