Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin evine gelmesini görmek

Rüyada sevgilinin evine gelmesini görmek

Rüyada sevgilinin evine gelmesini görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin evine gelmesini gördüyseniz:

  • Romantizm hayatınızı renklendirebilir.

Rüyada eski sevgili evine gitmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, hayatının zaferlerle dolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin evini görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin evinde olduğunu görmek rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, karlı işler alacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilini evine gitmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, kazancınızın artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisinin evine gitmek işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin evinde olmak hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin evinde yemek yemek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini sevgilinin evinde görmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments