Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilin tarafından aldatılmak

Rüyada sevgilin tarafından aldatılmak

Rüyada sevgilin tarafından aldatılmak başarılı çalışmalara ortak olunacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilin tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • Kendinizde veya evinizde yapacağınız değişiklikler imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Rüyada sevgilin tarafından aldatılmak bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilisi tarafından aldatılmak ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgili tarafından aldatılmak işlere burnunu sokan insanlar olacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevgiliniz tarafından aldatılmak çok kötü durumlara düşüleceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, hasret içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada sevgili tarafından aldatıldığını görmek çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine yorulur.

Rüyada sevgili tarafından aldatılmak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına inanılır.

Rüyada sevgili tarafından aldatılmayı görmek başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilin tarafından aldatıldığını görmek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, hayırlı yollara gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments