Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliniz tarafından aldatılmak

Rüyada sevgiliniz tarafından aldatılmak

Rüyada sevgiliniz tarafından aldatılmak düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, aradaki buzları eriteceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına, küskünlük yaşanacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliniz tarafından aldatılmak gördüyseniz:

  • En iyisi en az gayret gösterilecek yolu seçmek olacak gibi duruyor.

Rüyada sevgili tarafından aldatılmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, maddi zararının giderileceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine işarettir.

Rüyada sevgili tarafından aldatıldığını görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisi tarafından aldatıldığını görmek evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına inanılır.

Rüyada sevgili tarafından aldatılmayı görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada sevgilin tarafından aldatıldığını görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına alamet eder.

Rüyada sevgilin tarafından aldatılmak işlere nazar değeceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgili tarafından aldatılmak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisi tarafından aldatılmak yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, adını kirleteceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments