Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaktan ayakkabı çıkarmak

Rüyada ayaktan ayakkabı çıkarmak

Rüyada ayaktan ayakkabı çıkarmak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, güzel bir hayatı olacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına işarettir.

Rüyada ayaktan ayakkabı çıkarmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan beklediğiniz destek gelmeyebilir veya bazı kişilerin ekonomik konuları konuşmak dahi istememeleri ya da tam hesap geldiğinde prostatı tutan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada ayaktan ayakkabı çıkarmak hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada ayaktan kurt çıkarmak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına delalettir.

Rüyada ayaktan nasır çıkarmak başını borçlardan kaldıramayacağına, rütbe edineceğine, kazancın günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada ayaktan diken çıkarmak meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret eder.

Rüyada ayaktan iğne çıkarmak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada ayaktan toplu iğne çıkarmak mal ve mülk sahibi olmaya, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada ayaktan kir çıkarmak mutlu ve huzurlu hissedeceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayaktan kurşun çıkarmak parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments