Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayaktan kıl koparmak

Rüyada ayaktan kıl koparmak

Rüyada ayaktan kıl koparmak sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada ayaktan kıl koparmak gördüyseniz:

  • İleri görüşlü olmanız durumunda her tür rekabet veya mücadele ortamından başarıyla çıkabilirsiniz.

Rüyada ayakta kıl görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına işaret eder.

Rüyada namaz kılarken ayakta duramamak ondan faydalanacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakta uzun kıl görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ayaktan kıl koparmak bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakta çiş yapmak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada ayaktan bıçaklanmak işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada ayakta et beni görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine işaret eder.

Rüyada ayakta alkışlanmak kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments