Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta uzun kıl görmek

Rüyada ayakta uzun kıl görmek

Rüyada ayakta uzun kıl görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, tüm dileklerin tutacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakta uzun kıl gördüyseniz:

  • Hareket arayışında olabilirsiniz.

Rüyada ayakta uzun kıl görmek elin bollaşacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada ayakta kıl görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, ters giden işlerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada ayaktan kıl koparmak ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılarken ayakta duramamak amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine işaret eder.

Rüyada çok uzun kıl görmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun burun kılı görmek onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzde uzun kıl görmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun beyaz kıl görmek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments