Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünden yaralandığını görmek

Rüyada yüzünden yaralandığını görmek

Rüyada yüzünden yaralandığını görmek işiyle nam salacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine delalet eder.

Rüyada yüzünden yaralandığını gördüyseniz:

  • Yanıltıcı veya sizi çok fazla düşünmeyen kişiler karşınıza farklı yol önerileriyle gelebilirler.

Rüyada yüzünden yaralandığını görmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine işaret eder.

Rüyada birinin yüzünden yaralandığını görmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünden yaralanmak zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada para yüzünden kavga etmek eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, kişinin afiyette olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği yüzünden ağlamak rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzünden kıl aldığını görmek maddi sıkıntılardan kurtulmaya, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, karamsar olacağına yorulur.

Rüyada birinin senin yüzünden öldüğünü görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Rüyada yüzünden kıl çekmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments