Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın sevgilisi olduğunu görmek

Rüyada babanın sevgilisi olduğunu görmek

Rüyada babanın sevgilisi olduğunu görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, zenginliğe kavuşacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babanın sevgilisi olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdan vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle babaya yakalanmak önünde güzel ve başarılı günler olacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin babasıyla tanışmak aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin annesini ve babasını görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, onu borçtan kurtaracağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinizin babasını görmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin babasıyla konuşmak rahat nefes alınacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyi babasıyla tanıştırmak kazancın gittikçe azalacağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına alamet eder.

Rüyada baba ve sevgiliyi görmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine işaret eder.

Rüyada sevgilini babanla tanıştırmak parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments