Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada adaya gitmek

Rüyada adaya gitmek

Rüyada adaya gitmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, lüksüne de lüks katacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, birlikte bazı işler yapılacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada adaya gitmek gördüyseniz:

  • Hemen şüphe duymadan önce, bir denemenizde fayda var.

Rüyada büyük adaya gitmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına yorulur.

Rüyada gemiyle adaya gitmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada adaya gitmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına inanılır.

Rüyada bir adaya gitmek yeni hobiler edinileceğine, mallarının artacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine inanılır.

Rüyada hacı adayı olmak ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine alamet eder.

Rüyada gelin adayını görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada damat adayını görmek duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük adayı görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments