Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta tuvaletini yapmak

Rüyada ayakta tuvaletini yapmak

Rüyada ayakta tuvaletini yapmak çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, dertlerin başlayacağına, rakiplerine yenileceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine işaret eder.

Rüyada ayakta tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya bilgili kişilere danışarak doğru yolu bulabilirsiniz.

Rüyada ayakta tuvaletini yapmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada ayakta tuvalet yapmak maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, kişinin her daim iyi anılacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakta küçük abdestini yapmak yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada ayakta çişini yapmak yapılan işlerin fazla kar getireceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ayakta büyük abdestini yapmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, rahatsızlık vereceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakta idrar yapmak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine işarettir.

Rüyada ayakta çiş yapmak rızık eksikliği yaşayacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta banyo yapmak her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments