Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğiyle bakışmak

Rüyada sevdiğiyle bakışmak

Rüyada sevdiğiyle bakışmak sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, neşesinin de yerine geleceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğiyle bakışmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri dile getirme veya sunma biçiminiz isteklerinizin gerçekleşmesinde veya olayların umut ettiğiniz şekilde gelişebilmesinde etkili olacağa benziyor.

Rüyada sevdiğin kızla bakışmak maddi olarak büyüyeceğine, işlerinin yaver gideceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin biriyle bakışmak İslami olarak günahlarının artacağına, makamından olacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle bakışmak bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkekle bakışmak gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızla bakışmak yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına yorulur.

Rüyada sevdiğiyle bakışmak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle bakışmak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslanla bakışmak bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments