Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kızla bakışmak

Rüyada sevdiğin kızla bakışmak

Rüyada sevdiğin kızla bakışmak kendisine gelir getiren yolların açılacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, daima ona hürmet göstereceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızla bakışmak gördüyseniz:

  • Sert çıkmadan önce, revizyon gereken konuları anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada sevdiği kızla bakışmak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızla bakışmak eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir kızla bakışmak sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, yuva kuracağına, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada bir kızla bakışmak sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızla bakışmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına işarettir.

Rüyada sevdiğiyle bakışmak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, önünün açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle bakışmak zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin erkekle bakışmak hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Haluk

Rüyamda dikiş makinesi kullanıyordum ve sonra dışarıya çıktı hoşlandığım kız ve abisini gördüm ve kız gülümsedi bakıştık