Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine sarıldığını görmek

Rüyada sevdiğine sarıldığını görmek

Rüyada sevdiğine sarıldığını görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğine sarıldığını gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler yapabilir, her konuda büyük bir beceriklilikle haraket edebilirsiniz.

Rüyada sevdiğine sarılıp uyumak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği insanla sarılmak yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sana sarıldığını görmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine işarettir.

Rüyada sevdiği sanatçıya sarılmak sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, önemli işlere imza atacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin erkeğe sarılmak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin insana sarılmak eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğine sarılarak uyumak çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğine sarıldığını görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments