Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakta morluk görmek

Rüyada ayakta morluk görmek

Rüyada ayakta morluk görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayakta morluk gördüyseniz:

  • Parasal konularda yıldızların olumlu etkisi altındasınız.

Rüyada ayakta morluk görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakta yolculuk etmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaktan kıl koparmak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada ayakta pranga görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada ayakta yırtık çorap görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına işaret eder.

Rüyada ayakta tuvalet yapmak geçmişin kötü izlerinin silineceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayaktan diken çıkartmak her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada ayakta bebek uyutmak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, büyük emekler vereceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments