Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinize sarılmak

Rüyada sevdiğinize sarılmak

Rüyada sevdiğinize sarılmak zorlukların giderileceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, fırsatların heba edileceğine, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, refaha erişileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinize sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda verdiğiniz kararların doğruluğu hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir.

Rüyada sevdiğin biriyle sarılmak işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği insana sarıldığını görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği sanatçıya sarılmak büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin birine sarılarak ağlamak yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, maddi sıkıntısı olmayacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kişinin sarıldığını görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin sarıldığını görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, ümitlerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin sarıldığını görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği erkekle sarılmak zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, eşi ile arasının açılacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments