Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin biriyle sarılmak

Rüyada sevdiğin biriyle sarılmak

Rüyada sevdiğin biriyle sarılmak çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, mesleğinde atılım yapacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin biriyle sarılmak gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar bazı konularda yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada sevdiğin erkekle sarılmak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine işarettir.

Rüyada sevdiği insana sarıldığını görmek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanla sarılmak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru sarı kedi sevmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, eşit davranılacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin birine sarılıp ağlamak bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle sarılarak uyumak aile saadetinin de artacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiye sarılırken görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, kazancının ve canın güvence altında olacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğine sarılıp uyuduğunu görmek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments