Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin sarıldığını görmek

Rüyada sevdiğinin sarıldığını görmek

Rüyada sevdiğinin sarıldığını görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, başka alanlara yöneleceğine, başarı kazanılacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, daha rahat bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin sarıldığını gördüyseniz:

  • Sosyal konular sizi her zamankinden fazla düşündürebilir.

Rüyada sevdiğine sarılarak beraber ağlamak sorunların ve dertlerin biteceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin insanın sarıldığını görmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği çocuğa sarıldığını görmek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kıza sarılmak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kadına sarılmak fakirlikten kurtulmaya, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada sevdiğine sarıldığını görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğine sarılmak ve ağlamak koşulların her geçen gün düzeleceğine, düşmanlıkların biteceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin insanla sarılmak ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, büyük başarılara kazanılacağına, verdiği emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments