Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin adamın nişanlandığını görmek

Rüyada sevdiğin adamın nişanlandığını görmek

Rüyada sevdiğin adamın nişanlandığını görmek kazancın yarı yarıya artacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye işarettir.

Rüyada sevdiğin adamın nişanlandığını gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da projelere onay vermeden ya da imza atmadan önce detaylı şekilde düşünmelisiniz.

Rüyada sevdiğin adamın nişanlandığını görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği adamı öpmek bunalacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin adamın çocuğunu görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına delalettir.

Rüyada sevdiği adamın parmağında alyans görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, acı veren kazalara inanılır.

Rüyada sevdiğin adamın öldüğünü görmek gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin adamı evlenirken görmek ailesini hem gururlandıracağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin adamın başkasıyla evlendiğini görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine delalettir.

Rüyada sevdiği adamı görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments