Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin taşındığını görmek

Rüyada sevdiğinin taşındığını görmek

Rüyada sevdiğinin taşındığını görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, sorunlarını teker teker aşacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin taşındığını gördüyseniz:

  • Sizi çekemeyen bazı kişiler kıskançlık nedeniyle ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada sevdiğin kişinin taşındığını görmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin taşındığını görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin birinin taşındığını görmek ister istemez çok üzüleceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada daha büyük bir eve taşınmak çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşın taşındığını görmek esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada el üstünde taşınmak ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada köyden şehre taşınmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine yorulur.

Rüyada en üst kata taşınmak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments