Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişinin taşındığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin taşındığını görmek

Rüyada sevdiğin kişinin taşındığını görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin taşındığını gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı bir durum tartışmaya dönüşebilir.

Rüyada sevdiğin kişinin taşındığını görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, berekete ve zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişinin taşındığını görmek kötü giden işlerin düzeleceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin taşındığını görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin birinin taşındığını görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle yan yana yatmak zengin bir hayat sürüleceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kişiyi evlenirken görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi ölmüş görmek çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin düğününü görmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments