Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kadına sarılmak

Rüyada sevdiği kadına sarılmak

Rüyada sevdiği kadına sarılmak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, mutluluğu yakalayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kadına sarılmak gördüyseniz:

  • Kısaca, yeni maceralar kısa ömürlü olacaklardır.

Rüyada sevdiği kadına sarılmak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, gelişim içine gireceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kadına sarılmak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada ölü kadına sarılmak aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kadına sarılmak kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun sarı saçlı kadın görmek elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının beline sarılmak girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadınlara sarılmak tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine delalet eder.

Rüyada bir kadına sarılmak uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments