Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği kıza sarılmak

Rüyada sevdiği kıza sarılmak

Rüyada sevdiği kıza sarılmak sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kıza sarılmak gördüyseniz:

  • Askıda kalmış konuların yerli yerine oturması için çaba göstermek yerine, dikkatinizi yeni şeylere çevirmenizde fayda var.

Rüyada sevdiğin kızla sarılmak neşesini ve huzurunu yitireceğine, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği kıza sarılmak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, maceralara atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kıza sarılmak rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızın beline sarılmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada bir kıza sarılmak kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kızını sarı saçlı görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kıza sarılıp ağlamak ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızla sarılmak sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments