Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiği çocuğa sarıldığını görmek

Rüyada sevdiği çocuğa sarıldığını görmek

Rüyada sevdiği çocuğa sarıldığını görmek huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, bol kazanç elde edileceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği çocuğa sarıldığını gördüyseniz:

  • Verilen sözlerin arkasında durulması veya ciddiye alınması gerekebilir.

Rüyada sevdiğin çocuğa sarılmak üzüntü verici olaylar yaşanacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiği çocuğa sarılmak gülmekten yana bolca nasipleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, her geçen gün sorunların artacağına yorulur.

Rüyada sevdiği çocuğa sarıldığını görmek gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına rivayet eder.

Rüyada erkek çocuğuna sarılmak dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna sarılıp ağlamak dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu kefene sarılı görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dileklerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada özürlü çocuğa sarılmak hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa sarılmak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments