Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının sana kızdığını görmek

Rüyada arkadaşının sana kızdığını görmek

Rüyada arkadaşının sana kızdığını görmek eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, imkânsızlıklarının biteceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşının sana kızdığını gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleriniz, ilişkileriniz veya ortaklıklarınız hakkında kendinizce fikirleriniz var.

Rüyada arkadaşının sana kızdığını görmek sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, elindeki malların gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin sana kızdığını görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, istediği herşeye sahip olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin birinin sana kızdığını görmek güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin sana kızdığını görmek tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sana kızdığını görmek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, çabalarının boşa çıkacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sana kötülük yaptığını görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının sana sarıldığını görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının sana aşık olduğunu görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments